Els Mossos d'Esquadra han detingut un home acusat de participar en l'apunyalament d'un jove de 26 anys diumenge passat a la sortida d'una discoteca de Lloret de Mar. Tot i això, la policia manté oberta la investigació perquè l'arrestat no és l'autor principal dels fets, que es troba desaparegut.

Tot plegat va passar pels volts de quarts de set del matí després que víctima i agressors es barallessin a fora de l'establiment, situat a l'Avinguda Just Marlés de Lloret. Va ser un agent de la Policia Local, que estava fora de servei, qui va atendre la víctima i va alertar als Serveis d'Emergències Mèdiques que van traslladar el jove a l'hospital de Calella, però degut a unes complicacions posteriors, se'l va acabar derivant al Trueta on es recupera favorablement de la ferida i ja és a planta.

Malgrat que els motius de la baralla no han transcendit, fonts properes expliquen que els implicats es coneixien, ja que havien estat parents anteriorment. Després de l'apunyalament l'agressor va sortir corrent del lloc. Aleshores, l'agent que estava fora de servei va auxiliar al jove que tenia una ferida a la part baixa de l'abdomen fins que van arribar els serveis sanitaris que se'l van emportar a l'hospital.