22 de setembre de 2018
22.09.2018
Diari de Girona

Volen que Blanes faci més inversió en campanyes de civisme a les discoteques

La Fecasarm reclama que es facin accions de prevenció tot l'any i que es reforcin a l'estiu per evitar el malestar veïnal

22.09.2018 | 01:20
La campanya del 15 de setembre.

La patronal catalana d'oci nocturn, Fecasarm, vol que l'Ajuntament de Blanes inverteixi més recursos a fer accions de conscienciació i prevenció a les discoteques durant tot l'any. «Amb més inversió municipal, es podria fer una campanya de civisme durant tot l'any i reforçar-se a l'estiu», va assenyalar l'advocat i representant de la patronal, Joaquim Boadas. Justament el passat 15 de setembre, la Fecasarm va desenvolupar la campanya a davant de la discoteca Arena arran de les reiterades queixes de soroll i aldarulls que els veïns del barri dels Pins asseguren que pateixen cada cap de setmana.

Segons Boadas, quatre promotors cívics van estar repartint polseres per bon comportament i advertint de la importància de guardar respecte pel descans dels veïns. «El problema és que molta gent no sap que molesta fins que se'ls avisa. El canvi d'actitud és instantani», va afegir el president de la patronal, que va dir també que la resposta a l'acció va ser molt positiva.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook