Els Mossos d'Esquadra van detenir el 19 de setembre a Sils (Selva) un camioner de 32 anys que circulava temeràriament i multiplicant per cinc la taxa d'alcohol permesa per l'AP-7. La policia va rebre diverses trucades a primera hora del matí alertant d'un camió que circulava fent ziga-zagues, entre elles la d'un mosso fora de servei que estava seguint-lo. Unes hores abans, de matinada, la Policia Local de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) ja el va denunciar per conduir begut. El detingut està acusat d'un delicte contra la seguretat viària. El conductor, que no té antecedents, va passar a disposició judicial l'endemà dels fets i va quedar en llibertat sense càrrecs.

Els Mossos van detenir dimecres passat un home de 32 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sabadell, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol i conduir temeràriament.

Els fets es remunten a la matinada d'aquell dia, quan agents de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca van denunciar el conductor d'un camió que circulava sota els efectes de l'alcohol. Poques hores després, a primera hora del matí, la policia va rebre diverses trucades alertant que hi havia un camió que circulava fent ziga-zagues per l'autopista en sentit Barcelona.

Entre elles, la d'un mossos que l'estava seguint i va explicar que el camioner no podia mantenir una conducció correcta ni segura dins del seu carril, posant en "greu perill" la resta d'usuaris de la via. L'agent també els va comunicar que creia que anava ebri.

El policia va seguir-lo fins que va ser interceptat pels seus companys al punt quilomètric 700 de l'A-2, en sentit Barcelona.

Els Mossos el van aturar al voral de la via, no sense dificultats, ja que mostrava símptomes evidents d'anar begut i no responia a les ordres dels agents.

L'home va donar 0,81 mg/l d'alcohol per litre d'aire expirat a la prova d'alcoholèmia, cinc vegades per sobre del límit màxim permès, que en aquest cas era de 0,15 mg/l.

El detingut, que no té antecedents, va passar a disposició judicial l'endemà dels fets i va quedar en llibertat sense càrrecs.