Aparatós incendi la matinada de dilluns a Blanes. Van cremar dues terrasses al passeig del Mar de la ciutat i, sortosament, no es van haver de lamentar ni ferits ni cap tipus d'afectació als edificis propers. Les flames, però, van destrossar completament els dos equipaments de restauració, que es troben un al cantó de l'altre.

Els Bombers van rebre l'avís del succés per part de la Policia Local de Blanes pels volts de les tres de la matinada d'aquest dilluns. Ràpidament van mobilitzar-se cinc dotacions dels Bombers, que amb mitja hora van poder apagar les flames. L'alerta l'havia donat un veí a la policia.

En aquests establiments hi havia bombones de butà que s'utilitzen per les estufes, motiu pel qual els efectius van haver d'anar en compte que no provoquessin una explosió. De fet, quan hi va arribar la Policia Local, la carpa de la terrassa estava quasi cremada del tot i es produïen petites deflagracions, segurament per les bombones que hi havia a l'interior del recinte. Els agents de la Policia Local també van comprovar que, al cap de pocs minuts, el foc s'estenia a la terrassa veïna. Finalment, es va apagar l'incendi, que va destrossar el mobiliari i totes les terrasses. Els Bombers van treballar a lloc prop de dues hores, ja que van haver de remullar la zona.

La Policia Local de Blanes va traspassar tota la informació a la policia científica dels Mossos d'Esquadra, que hauran de determinar les causes que van originar l'incendi. Tot i que no es descarta cap hipòtesi, en principi es creu que no va ser intencionat, i que podria haver-se originat a causa d'un curtcircuit elèctric.

En l'incendi, van intervenir-hi tres dotacions de la Policia Local de Blanes, cinc dels Bombers, una patrulla dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del SEM.