26 de octubre de 2018
26.10.2018
Diari de Girona

Més a prop de la declaració del principal sospitós pel doble crim de Susqueda

La seva defensa va apuntar que, un cop s'hagin practicat totes les diligències, hi hauria la declaració del detingut

26.10.2018 | 01:33
L'acusat pujant a un vehicle policial

Durant els darrers mesos en el marc de la investigació del doble crim de Susqueda -la qual situa Jordi Magentí com a principal sospitós de l'assassinat dels dos joves del Maresme- s'han anat practicant progressivament algunes de les diligències d'investigació que s'havien proposat des del passat mes de maig.

Durant tot aquest procés i fins al dia d'avui s'han anat recollint les declaracions de diversos testimonis o bé s'han pogut determinar els resultats de les restes d'ADN de les pertinences del detingut. A l'espera de la finalització de totes elles, fa poc més d'una setmana, la seva defensa en va demanar la llibertat, en considerar que no hi havia «indicis suficients» per mantenir-lo tancat al centre penitenciari.

A l'espera de Magentí

Precisament, una de les diligències proposades per la seva defensa, i prevista un cop s'hagin practicat totes les anteriors, és la declaració de l'acusat, en la qual podria explicar no només la seva versió dels fets, sinó també donar resposta a totes les sospites aportades per la investigació que s'està portant a terme.

Així, doncs, cada vegada s'estaria més a prop de sentir el seu relat, el qual podria esdevenir una prova d'allò més important a l'hora de determinar l'autoria dels fets, atribuïda fins ara pel Ministeri Fiscal a Jordi Magentí. Actualment l'encausat fa set mesos i mig que es troba en presó preventiva i encara no ha donat mai la seva versió dels fets. En la seva darrera compareixença, que va tenir lloc el mes de maig, es va acollir al seu dret a no fer-ho.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit