Dos lladres han atracat un venedor de cupons a Lloret de Mar (Selva) i li han robat la recaptació de dos dies. Aquest divendres a la tarda la víctima estava al carrer Vicenç Bou de la població quan els dos delinqüents l'han abordat i l'han colpejat, fent-lo caure a terra. Aleshores, li han robat el sobre amb els diners que duia en una butxaca. Fonts properes a la investigació assenyalen que l'home duia uns 6.000 euros i que es dirigia a ingressar-los al banc. Els lladres, que també s'han endut algunes butlletes de loteria, han fugit del lloc. La Policia Local i els Mossos d'Esquadra busquen els sospitosos.

La Policia Local va rebre l'avís cap a les quatre de la tarda de divendres. La víctima és un home que ven cupons pel carrer i que té una minusvalidesa. Segons denuncia, mentre estava al carrer Vicenç Bou de Lloret de Mar dos homes, que anaven amb la cara tapada, el van abordar i el van colpejar.

Un cop el van deixar estès a terra, li van robar un sobre amb els diners de la recaptació de dos dies i, també, alguns cupons de loteria. Fonts properes a la investigació indiquen que la víctima es dirigia cap al banc per ingressar els diners: uns 6.000 euros en efectiu.

Els dos sospitosos van fugir immediatament. La víctima va patir ferides lleus com a conseqüència dels cops rebuts. La Policia Local i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar-los i detenir-los com a suposats autors d'un robatori amb violència a la via pública.