La Policia Local d'Hostalric va detenir, dijous passat, un home per robar a l'interior de tres vehicles en una sola nit. Els fets es van produir la matinada de dijous, quan els agents van observar una persona que en veure'ls va tenir un comportament sospitós i va intentar fugir. Per aquest motiu, els agents van identificar l'home, el van escorcollar i li van localitzar diversos objectes susceptibles d'haver estat sostrets, els quals es van intervenir.

Posteriorment, tres veïns de la localitat van denunciar a la policia que hores abans havien robat a l'interior dels seus vehicles. Els denunciants van donar informació detallada dels objectes sostrets dels seus vehicles, que coincidien amb els intervinguts a la persona detinguda.

La Policia Local d'Hostalric es va fer càrrec de les diligències que finalment van acabar amb la detenció d'una persona, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a l'interior de vehicle i un delicte de furt a l'interior de vehicle. Tot seguit, la policia va fer el traspàs de les diligències del cas i del detingut a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Farners, cos que seguirà amb les corresponents diligències, amb les tasques d'investigació i posaran el detingut a disposició judicial.

Segona detenció en pocs dies

Aquesta va ser la segona detenció feta per la policia local d'Hostalric en pocs dies. El passat 2 de novembre, els agents van interceptar una furgoneta que transportava 19 quilograms de marihuana i van identificar i detenir el conductor del vehicle per un delicte contra la salut pública.

Segons va informar aquest cos policial, els fets van tenir lloc al voltant de les cinc de la matinada del 2 de novembre a l'avinguda Coronel Estrada quan una patrulla es va creuar amb una furgoneta que desprenia una forta olor de marihuana.

La policia local va seguir el vehicle fins que el van aturar. Els agents van procedir llavors a identificar el conductor i van escorcollar tant l'home com la furgoneta on van trobar diners en efectiu i una gran quantitat de marihuana ja tallada i preparada per a la seva venda.