La intensa pluja caiguda els darrers dies a tota la província, va provocar, divendres al vespre, dos esvorancs de grans dimensions a la carretera de Fogueres de Montsoriu, la que s'utilitza per accedir al castell.

Tot i l'espectacularitat dels forats, separats per una distància de 300 metres, no es van haver de lamentar ferits, tot i que es va tallar un carril i acordonar la zona per seguretat. Aquesta via pertany a tres municipis: Sant Feliu de Buixalleu, Riells i Viabrea i Arbúcies, sent d'aquest últim el tram afectat.

Aquesta carretera és la que s'utilitza per accedir al castell de Montsoriu i la que utilitzen els veïns de Fogueres de Montsoriu, on viu l'alcalde de Riells, Josep Maria Bagot. «En aquesta zona hi vivim un centenar de persones, una població que es triplica els caps de setmana i fa molts anys que demanem que l'assumeixi alguna administració, perquè les condicions en què està no són les correctes», ha criticat Bagot qui ha explicat que la via «és molt transitada» i que els esvorancs compliquen la circulació.

«Haurem de veure com evoluciona la pluja i arreglar-ho amb la màxima immediatesa», ha dit Bagot afegint que si no s'intervé aquesta carretera, al final «s'haurà de tancar l'accés al castell».