Microgestió és una distribuidora nascuda fa més de 30 anys que ofereix suport tècnic i facilita la incorporació tecnològica a empreses amb tecnologia Apple, a més de realitzar cursos de formació segons les necessitats dels usuaris.

La implementació a les noves tecnologies per part de les empreses és cada vegada més habitual, i es fa palès en l'ampliació d'horari que la companyia ha fet recentment a les seves botigues. Amb una plantilla d'entre 50 i 60 persones i 3 botigues Apple repartides entre Girona, Barcelona i Sant Cugat, Microgestió va ser el primer distribuidor oficial d'aquesta marca a l'estat.

Quantes empreses tenen contractats els vostres serveis?

És incontable, però ara s'està treballant molt al sector educatiu i també amb l'Horeca (restaurants i hostaleria). Tenim unes 10.000 empreses a la nostra base de dades.

Com a distribuidors de tecnologia us dirigiu a algun sector específic?

La nostra filosofia està enfocada a adaptar-nos tecnològicament a cada empresa. Últimament el món Horeca i l'educació estan duent a terme un procés de digitalització, que s'ha endarrerit dos anys més que la resta de sectors.

Com dueu a terme aquesta integració?

Cada empresa és un món i funciona d'una manera. Nosaltres fem un seguiment, ens reunim amb ells i segons les seves necessitats oferim els nostres serveis. N'hi ha que necessiten una implementació tecnològica nova i d'altres tenen necessitats més específiques. Nosaltres ens adaptem a tot.

Quins cursos de formació oferiu?

D'una banda oferim cursos a particulars d'introducció a programes informàtics o de maquinària segons la gent que hi estigui interessada. També n'oferim a nivell d'empresa, més personalitzats a les seves necessitats.

Quins projectes de futur es planteja Microgestió?

A nivell d'Apple sempre es un misteri, però nosaltres com a empresa estem treballant cada cop més amb els mons d'Horeca i de l'educació. Són dos sectors que estan creixent molt, i nosaltres juguem un paper clau perquè la seva digitalització es faci bé.

A quin nivell treballeu?

Estem implementats a tot Catalunya. Al llarg de 30 anys hem generat contactes sòlids amb l'empresariat a nivell català.