19 de novembre de 2018
19.11.2018
Diari de Girona

Un accident amb dos ferits, un de crític, talla l'N-II més de quatre hores a Maçanet

El sinistre viari va produir-se en el tram no desdoblat de la Nacional i va obligar a activar l'helicòpter del SEM, que va traslladar un dels afectats al Trueta

19.11.2018 | 09:03
Un accident amb dos ferits, un de crític, talla l'N-II més de quatre hores a Maçanet

Un accident de trànsit va provocar problemes de mobilitat ahir a la Nacional II a primera hora del matí, en hora punta, quan molts vehicles es desplacen cap a la Selva o a Girona per treballar.

El sinistre viari va deixar dos ferits. Un conductor va resultar ferit crític i el SEM el va evacuar a la Vall d'Hebron en helicòpter. L'altra conductora va ser evacuada al Trueta, greu, en ambulància. Ambdós van ser rescatats pels Bombers, ja que havien quedat atrapats dins dels seus vehicles.
L'accident va consistir en un xoc entre un camió petit i una furgoneta. Ambdós van col·lidir frontalment a l'altura del quilòmetre 686 de la Nacional II, al seu pas per Maçanet de la Selva i on la via no està desdoblada.

El xoc va produir-se pels volts de dos quarts de vuit del matí i a partir d'aquí la via va restar tallada al trànsit fins a les 12, segons el Servei Català de Trànsit (SCT). Els dos vehicles van xocar de forma tan brusca que el carregament que transportaven va anar per terra i va envaïr tota la calçada. El camió transportava begudes i la furgoneta, fruita. Això i l'assistència als ferits per part dels serveis d'emergències va complicar l'obertura de la via.

L'accident de Maçanet - Bombers

Al lloc hi van treballar els Mossos d'Esquadra amb diverses patrulles, que van desviar el trànsit cap a la C-35 en el tram de 10 quilòmetres que afectava l'accident de trànsit. També els Bombers amb diverses dotacions i el SEM. Els dos ferits, un d'ells crític, van ser derivats a la Vall d'Hebron i al Trueta, respectivament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook