Els Mossos d'Esquadra van desarticular el passat 21 de novembre un grup criminal especialitzat en robatoris a domicilis a l'àrea metropolitana de Barcelona però que també actuava a Blanes, Manresa i el Maresme. La policia va detenir 13 persones, de les quals quatre ja van ingressar a presó.

Fins ara, s'han resolt 22 robatoris a pisos i la policia ha recuperat gran quantitat de joies, 145 mòbils, més de 35 ordinadors i tauletes electròniques, així com 25 rellotges de luxe. També es van localitzar 10.225 euros, dues pistoles d'aire comprimit i material destinat al top manta. Dos d'aquest robatoris es van produir a Blanes. El primer, el 6 de juliol a Mas Palol i l'altra, el 14 de setembre en el carrer Sant Pere Màrtir.

La desarticulació de la banda va anar a càrrec d'agents dels Mossos d'Esquadra de les comissaries de Sant Martí i de Badalona i la investigació es va iniciar a principis de juny i es va començar a investigar dos grups de persones, de nacionalitat georgiana, que actuaven a la zona del Barcelonès, del Maresme, de Blanes i de Manresa. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. Arran dels escorcolls, en un dels domicilis es van localitzar diverses peces de roba i complements falsificats destinats a la venda ambulant a peu de carrer.