Un incendi està cremant, des de dos quarts de cinc de la tarda, el concessionari de cotxes de la marca Hyundai a Blanes.

Segons han informat els Bombers i l'ajuntament de la localitat, dues ambulàncies han evacuat dues persones: una a la Vall d'Hebron de Barcelona per cremades en una mà i l'altre a l'Hospital Comarcal de la Selva per inhalació de fum.

Situada a la carretera d'accés a la Costa Brava, la nau industrial engloba el concessionari i el taller d'aquesta marca automobilística.

Segons les primeres hipòtesis, el foc s'ha iniciat a l'interior del taller de la concessionària de vehicles quan s'estava procedint a fer un canvi de combustible en un cotxe. Mentre s'estava fent l'operació, ha saltat una espurna que ha provocat una deflagració al prendre en la benzina. El foc s'ha propagat ràpidament per l'interior de la nau.

Els treballadors que hi havia en el moment del foc a l'interior del concessionari han sortit pel seu propi peu, mentre simultàniament es donava l'avís als cossos d'emergència. Els primers en arribar han estat els efectius de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, que han ajudat a treure els vehicles que estaven en la zona d'exposició a la venda, i que han pogut ser retirats sense danys.

Per contra, els set vehicles que hi havia a l'interior del taller en el moment d'iniciar-se al foc han quedat completament calcinats, ja que l'intens fum negre que desprenia feia impossible poder accedir a l'interior de la nau sense l'equipament adequat. La virulència i les altes temperatures de l'incendi han provocat que s'ensorrés el sostre i que l'edifici hagi resultat amb danys estructurals que ara caldrà avaluar.

De moment, deu dotacions dels Bombers estan treballant en l'extinció de les flames.