ERC de Blanes ha acusat l'equip de govern (PSC) de «mentir» sobre la «promesa» de la Generalitat de cofinançar el projecte de construcció de la piscina a la Ciutat Esportiva. En un comunicat, el grup municipal assegura que els socialistes no van parlar de la piscina en la darrera junta de portaveus i no els van «demanar el suport» a l'esmena als pressupostos de la Generalitat 2019 perquè la meitat del cost de la construcció d'aquest complex s'inclogui en el Pla Únic d'Obres i Serveis.

En aquest sentit, els republicans subratllen que, amb aquesta notícia, el PSC ha intentat «amargar» el pagament de 16 milions d'euros a l'Institut Català de Finances (ICF) per fer front al deute que li corresponia per la dissolució i liquidació definitiva del Consorci Illa de Blanes, que va permetre la construcció de la Ciutat Esportiva. «El pagament de 16.000.000 d'euros a què ens han portat les seves mentides enfilades amb més mentides», critiquen els d'ERC.

Per això, el partit encapçalat per Àngel Canosa remarca que hi ha altres prioritats com l'habitatge o la formació. «De veritat ens volem gastar allò que no tenim i fer passar aquesta prioritat -la piscina- pel davant d'altres?», pregunten els republicans, ressaltant que primer «cal parlar».