Independents de la Selva (IdS) presentarà llistes a un mínim de 15 municipis en les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Això ho va anunciar el president de la formació, Pere Garriga a la segona trobada de política municipal de Grups Independents que es va fer dissabte passat a Santa Coloma.

Es tracta de: Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Breda, Maçanet de la Selva, Massanes, Riudarenes, Sils, Caldes de Malavella, Vilobí d'Onyar, Santa Coloma de Farners, Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Anglès i Viladrau.

Durant l'acte, Garriga va especificar que «és probable que aquest nombre encara s'incrementi amb alguns municipis més que s'hi podrien incorporar». D'aquesta manera, i de moment, IdS presentarà llistes a 15 dels 26 pobles de la demarcació.

La segona trobada va comptar amb una cinquantena de participants entre alcaldes, regidors, membres i simpatitzants de formacions independents de la comarca. Al llarg del matí es van oferir un seguit de ponències vinculades al món de la política local i sobre el món jurídic envers el funcionament dels grups municipals, així com sobre la comunicació i relació amb els mitjans.