Els Mossos d'Esquadra de la comisaria de Santa Coloma de Farners van detenir aquest dilluns un dels lladres que hauria perpetrat juntament amb altres dos homes un dels últims assalts de Santa Coloma de Farners. Fonts policials apunten que seria un dels membres de la banda que fa anar de bòlit la policia els darrers dies. Els Mossos d'Esquadra l'acusen de ser el presumpte robatori amb força a interior d'un domicili. En concret, del dia 26 de novembre i que va produir-se en una casa aïllada de la Plaça de Santa Clara de la ciutat.

L'alerta del robatori la van donar uns veïns a la Policia Local de mateix dia dels fets i van avisar que hi havia tres individus que volien entrar a robar en una casa. Segons va poder comprovar la policia, els lladres hauria accedit per una finestra situada a la part posterior de la casa, situada a uns dos metres d'alçada i haurien forçat la finestra d'alumini amb una eina, tipus tornavís.

Els lladres haurien tingut temps de regirar només l'habitació de matrimoni i sostreure algunes joies: tres anells, un rellotge i un joier, i alguna joia de bijuteria.

Els Mossos d'Esquadra van detenir, aquest dilluns, a Santa Coloma de Farners un dels presumptes autors dels fets. Es tracta d'un jove de 23 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Santa Coloma de Farners. A aquest l'acusen de ser el presumpte autor d'un robatori amb força a interior de domicili. La investigació policial es manté oberta i no es descarten noves detencions.

El detingut, a qui li consten antecedents, va passar dimecres 5 a disposició judicial i va quedat amb llibertat amb càrrecs. En l'escorcoll se li van localitzar i comissar un rellotge, dos anells, uns guants de folre polar, dos braçalets i un collaret, que ara s'investiga la seva lícita procedència. Aquest home s'apunta que formaria part de la banda de lladres que ha comès una desena de robatoris les últimes dues setmanes a la ciutat. I que va cometre un assalt violent contra una dona de 80 anys.