L'Ajuntament de Llagostera asfalta diversos carrers del nucli antic. L'actuació s'emmarca dins del Pla de Barris amb un pressupost d'uns 79.000 euros.

Ahir es van iniciar els treballs de reparació del paviment dels carrers Santiago Rusiñol, Sant Felip Neri, Barcelona i un tram del carrer Girona.

«Amb aquesta actuació tot el perímetre de carrers que conformen el Pla de Barris haurà tingut una actuació de millora urbanística», tal com va explicar ahir l'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria.

Aquest divendres

Les obres s'han pogut incloure en el nou pla financer presentat per l'Ajuntament de Llagostera i acceptat per la Generalitat de Catalunya, que ha permès prorrogar l'execució del Pla de Barris fins al desembre de l'any 2019.

El regidor d'Hisenda i responsable del Pla de Barris, Ramon Soler, va explicar també ahir que «amb aquest nou pla financer hem pogut incloure noves actuacions on reinvertir els diversos romanents del pressupost d'altres accions ja realitzades».

Segons han indicat les mateixes fonts del consistori de Llagostera, està previst que les obres durin menys d'una setmana. Si tot va segons el previst, els treballs finalitzaran aquest mateix divendres.