La dissenyadora industrial Mei Puig serà la nova candidata a optar a l'alcaldia de Sils encapçalant la formació independent Fem+Sils. El nou partit i la candidata a alcaldable es van donar a conèixer a la localitat selvatana, el dimecres passat, a través d'un vídeo de presentació publicat a les xarxes socials i una bustiada.

Segons explica Puig a la gravació, aquest projecte neix amb la voluntat d'oferir als ciutadans i ciutadanes «un canvi polític a Sils» amb una proposta que asseguren «vol treballar en el present per assolir un futur millor». «Sóc valenta, participativa, dinàmica i responsable», assegura la cap de llista afegint que Fem+Sils vol oferir «solucions eficaces en tot el que afecta als veïns i donar suport a les idees que han de tornar a fer bategar el poble». «Represento una nova generació i crec fermament en el canvi» reivindica Puig.

Dissenyadora industrial de professió i empresària durant 17 anys, Mei Puig està molt vinculada al teixit social, escolar i associatiu de la vila. Actualment, representa el col·lectiu que organitza l'exposició Tocs de Flors. A més, és coneguda per la seva implicació en les activitats de la llar d'infants la Quitxalla i l'escola Jacint Verdaguer.