L'actual cap de llista del PDeCAT a Blanes, Quim Torrecillas, deixa el seu càrrec a l'Ajuntament, quan només falten cinc mesos perquè conclogui aquest mandat i se celebrin les eleccions municipals del 26 de maig. Segons va informar ahir l'Ajuntament, Torrecillas ha al·legat raons «personals» per deixar el seu càrrec. Tot i això, i per confirmar aquests motius, Diari de Girona va intentar contactar, sense èxit, amb l'encara regidor convergent. L'edil farà efectiva la seva renúncia en el ple municipal que se celebrarà demà a les set de la tarda al consistori blanenc.

Llicenciat en Dret per la Universitat de Navarra i agent de la Propietat Immobiliària, Torrecillas va ser regidor per primera vegada en el mandat del 2007 al 2011, quan va ser tinent d'alcalde de Governació, formant part de l'equip de govern que llavors encapçalava l'alcalde Josep Trias (CiU).

En el següent mandat, del 2011 al 2015, els convergents va estar a l'oposició d'un govern encapçalat pel socialista Josep Marigó. L'any 2015 però, va tornar a formar part de l'equip de govern amb el PSC i ERC, exercint el càrrec de primer tinent d'alcalde i regidor de Cultura, Arxiu i Biblioteca. Unes responsabilitats que va exercir fins el 5 d'octubre del 2017 quan el partit va trencar el pacte de govern arran dels fets relacionats amb l'1 d'octubre d'aquell any.

De cara a les municipals del 2019, encapçalarà la llista de Junts per Blanes la pedagoga i directora de la llar d'infants La Mainada, Mia Atmetller.