Des d'ahir al migdia, la Guàrdia Municipal de Fogars de la Selva busca un exemplar d'emú que s'ha escapat d'un centre de la zona i que corre per camps agrícoles d'aquest municipi. Els agents del cos van difondre ahir un avís a través de les xarxes socials amb una imatge i demanant la col·laboració de la gent dels municipis pròxims per intentar localitzar-lo.

A l'escrit, expliquen que la persona responsable de l'animal, un tipus d'ocell que pot arribar a mesurar fins a 1,5 metres d'alçada i 50 quilograms de pes, els ha alertat de la desaparició. Des del cos demanen que si se'l veu es contacti amb la Guàrdia Municipal o amb els Agents Rurals per tal de poder-lo recollir allà on estigui com més aviat millor.

Segons el cap dels Agents Rurals de la província de Girona, Ignasi Dalmases, l'avís de la pèrdua de l'animal figura del dia 22 de desembre. El mateix apunta que avui l'Ajuntament de Fogars ha demanat al cos que col·labori en la cerca de l'emú i que, en aquests moments, encara no s'ha trobat cap rastre de l'animal.