La directora general d'Indústria de la Generalitat, Maria Matilde Villarroya, va mostrar ahir plena confiança del Govern català amb el projecte empresarial de la Nylstar de Blanes.

Villarroya va detallar que l'empresa compta amb un «projecte de negoci força atractiu», ja que estan fabricant un producte «molt acceptat» per a altres grans indústries tèxtils. De la mateixa manera, la directora general creu que «falta temps per consolidar les comandes» i per aquest motiu la Generalitat els ha donat «suport econòmic». «És important que no es transmeti una imatge que l'empresa no està bé, perquè no és veritat», va reblar Villarroya.

La fàbrica Nylstar de Blanes compta amb el suport del Govern català per seguir endavant amb la seva producció.

Tot i haver patit temps d'incertesa econòmica, la directora general d'Indústria de la Generalitat va afirmar que la fàbrica ha presentat «un projecte de negoci força atractiu» i això ha fet que la Generalitat hagi apostat per aquesta empresa.

«Producte de molta qualitat»

De fet, Villarroya va detallar que actualment la Nylstar està produint «un producte de molta qualitat que és molt apreciat en el mercat tèxtil». Per això creu que ara «falta temps per consolidar les comandes» perquè, a nivell comercial, el nou material «està essent molt acceptat per les grans marques». A causa d'aquesta confiança en el model de negoci, la Generalitat ha decidit apostar per aquesta empresa.

En aquesta línia, Villarroya va recordar que la Nylstar «ha aconseguit resoldre els problemes financers», en certa mesura «gràcies a les ajudes econòmiques de la Generalitat».

Per això, la directora general ha demanat que «no es transmeti una imatge que l'empresa no està bé perquè no és veritat».