L'Associació de defensa de les persones consumidores de la Selva va assegurar ahir, a través d'un comunicat, que l'alcalde de Vidreres, Jordi Camps, vol «enfrontar els veïns» amb la carta enviada als veïns per defensar-se de la querella». Aquesta associació és la que ha presentat la querella al Jutjat de Santa Coloma contra Camps i la companyia d'aigües Rec Madral per presumptes delictes de malversació de cabals públics, tràfic d'influències i prevaricació administrativa en la gestió i subministrament de l'aigua del municipi.

En la seva carta, Camps va carregar contra els querellants dels quals assegura que són «un petit grup molt concret de persones d'Aiguaviva park» que «fan molt de soroll, que s'exalten, intimiden i que sovint venen a fer intervencions irrespectuoses al ple municipal». A més, a l'escrit, el batlle afirmava que darrere d'aquesta querella hi ha «mala fe, interessos electoralistes i voluntat de fer mal i perjudicar-me políticament».

Responent a aquestes acusacions, l'associació va precisar ahir que la conformen consumidors de la majoria de municipis de la comarca de la Selva i que té persones associades que pertanyen a municipis de Barcelona, Girona i s'està ampliant a tota Catalunya. També assegura que a l'entitat «no té cabuda cap pretensió política, ni intenció de regir cap ajuntament». «Només vetllem perquè les polítiques municipals siguin honrades i ajustades a dret» detallen.

En relació a Camps, l'entitat subratlla que l'alcalde intenta «enfrontar els habitants dels diferents barris del municipi» i que no entraran en una discussió sobre «les seves afliccions personals, manies persecutòries i amenaces». A més en relació a la carta, l'associació es pregunta si és «legal o ètic utilitzar diners públics» per repartir una carta institucional «per a una defensa personal».

Finalment l'entitat de consumidors i querellants precisa en el document que la querella no la van iniciar ells, sinó un grup polític de l'oposició mitjançant una denúncia davant de la guàrdia civil i que ells, després d'informar-se, es va personar com a acusació popular.

A més, recorda que darrere la querella hi ha fiscalia i una «exhaustiva» investigació de guàrdia civil.