Els propietaris del càmping Blanc d'Eivissa de Blanes han negat, aquest matí, l'entrada de la policia local a les instal·lacions per precintar la part ampliada il·legalment. Fins al lloc s'hi han presentat dues dotacions policials, les brigades municipals i un tècnic d'Urbanisme amb l'objectiu de procedir amb el tancament tal i com estava acordat.

Una vegada allà, però, els propietaris han ordenat als treballadors que impedissin l'entrada explícitament al dispositiu policial.

Davant la negativa a deixar-los accedir, la Policia Local ha comprovat que totes les portes d'accés a l'establiment estaven tancades, i ha informat al treballador que els ha prohibit l'accés, que la seva actitud pot ser constitutiva d'infracció penal per un delicte de desobediència greu a l'autoritat municipal recollida al Codi Penal. Tot i així, a instàncies dels propietaris, s'ha persistit en la negativa explícita a facilitar l'accés dels efectius.

Per aquest motiu, ara el procediment que haurà de seguir l'Ajuntament per donar compliment a la sentència serà mitjançant ordre judicial que autoritzi l'entrada.