L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha instal·lat un nou enllumenat públic al passeig del parc de Sant Salvador, concretament, al tram que va des de la Resclosa fins a la font Picant. Es tracta d'un sector d'uns 400 metres que fins ara no disposava d'enllumenat. Segons va informar ahir el consistori, s'han col·locat 14 noves lluminàries tipus LED, donant continuïtat, d'aquesta manera a la línia que arribava fins a la Resclosa. Les obres, que ja han finalitzat, han tingut un cost de 35.200 euros. «És una zona molt freqüentada per esportistes i vianants i d'aquesta manera s'hi augmenta la seguretat en hores de poca llum», va valorar l'alcalde, Joan Martí.

Aquesta era una de les actuacions guanyadores dels pressupostos participatius que s'havia d'executar durant l'any 2018. L'enllumenat és la penúltima obra que es culmina i actualment s'està treballant en la darrera proposta seleccionada: la construcció d'un circuit per a bicicletes BMX i DIRT, a Santa Coloma Residencial. En aquest cas, es tracta d'habilitar dos circuits d'anada i tornada amb salts correlatius. Aquest projecte té un pressupost de 45.770 euros.

Els altres projectes van consistir en la instal·lació de deu aparcaments per a bicicletes, la instal·lació de taules de ping-pong o la col·locació de 20 papereres de 60 litres amb tapa, entre altres.