31 de gener de 2019
31.01.2019
Diari de Girona

Arxiven la causa per ultratge contra l'exregidor de la CUP de Santa Coloma

El Ministeri Fiscal demana el sobreseïment provisional del procediment perquè no hi veu motius suficients per acusar

31.01.2019 | 00:42
Albert Teixidor i Sylvia Barragan abans d´entrar als jutjats de Santa Coloma de Farners, en una imatge d'arxiu

El Jutjat d'Instrucció 4 de Santa Coloma de Farners ha arxivat la causa contra l'exregidor de la CUP Albert Teixidor per un delicte d'ultratge a la bandera espanyola. Considera que no hi ha indicis que justifiquin que l'exedil fos qui va despenjar la bandera de l'ajuntament el 3 d'octubre de 2017. De fet, ni a l'atestat policial ni en un vídeo que s'aporta es demostra que Teixidor ho fes. El Ministeri Fiscal va demanar el sobreseïment provisional del procediment perquè no hi veia motius suficients per acusar Teixidor com a «autor, còmplice o encobridor» del delicte.

El jutjat de Santa Coloma de Farners ha arxivat la causa contra l'exregidor de la CUP del municipi per un delicte d'ultratge a la bandera espanyola.

Albert Teixidor va negar-se a declarar la setmana passada davant dels jutjats, on estava citat com a investigat. Teixidor estava entre els assistents a la concentració del 3 d'octubre del 2017 on es va despenjar la bandera espanyola de l'ajuntament però ni a l'atestat policial ni al vídeo aportat es concretava que fos ell qui ho va fer.

El Ministeri Fiscal va demanar el sobreseïment del cas perquè no veia motius «suficients» per acusar-lo com a «autor, còmplice o encobridor del delicte». A l'escrit tramès al jutjat, detalla que després de practicar totes les diligències d'investigació no s'ha pogut identificar la persona que va pujar al balcó i va despenjar la bandera i que tampoc pot atribuir-se a l'investigat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook