31 de gener de 2019
31.01.2019
Diari de Girona

Breda enllesteix les reparacions de diversos carrers municipals

L'actuació ha afectat una superfície de 1.400 metres quadrats i ha tingut un cost total de 26.635 euros

31.01.2019 | 00:42
Un dels carrers de Breda on es van dur a terme les tasques de reparació.

El municipi de Breda ha acabat les reparacions de diversos carrers de la vila. Durant la passada setmana es van dur a terme tasques de reparació i renovació del paviment asfàltic en carrers que estaven en mal estat o que encara conservaven el ferm de sorra.

En aquest sentit, els treballs s'han concentrat al carrer Sant Antoni, en el tram entre la carretera d'Arbúcies i el carrer Sant Pere. A més, les obres també s'han desenvolupat en el carrer Montseny, entre els carrers Rovira i Vescomtes de Cabrera i al carrer Joan Maragall, en el tram no asfaltat.

Segons va informar ahir el consistori, en els dos primers casos s'ha procedit al fresat de cinc centímetres del paviment, eliminant la capa existent i afegint-ne una de nova del mateix gruix. En el tercer cas s'ha compactat la subbase existent per anivellar el ferm i aplicar posteriorment una capa de cinc centímetres d'asfalt.

L'actuació ha afectat una superfície de 1.400 metres quadrats i ha tingut un cost total de 26.635 euros. Pel que fa a les obres al Sector Industrial Sud, el consistori destaca que es tracta d'una demanda històrica i que estan a punt de finalitzar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook