Els CDRs van tallar la carretera AP-7 entre Hostalric i Sant Celoni a primera hora del matí d'ahir en una acció reivindicativa coincidint amb l'arrencada del judici del procés. El tall es va produir pels volts de les 6 del matí i va consistir a col·locar pneumàtics i cremar-los a la carretera en un tram de la via en sentit Barcelona. Els CDRs van reivindicar l'acció, que va generar cues de fins a tres quilòmetres de longitud en sentit sud.

Segons van informar els autors a través de les xarxes, l'actuació es va realitzar per l'inici del judici de l'1-O, assegurant que: «Avui comença el #JudiciFARSA. Ens volen submises i callades. No permetrem que es normalitzi la repressió! Novament els #CDRenXarxa sortim al carrer a plantar-hi cara».

Pels volts de dos quarts de nou del matí, el Servei Català de Trànsit (SCT) va informar que ja només quedava un carril tallat per l'acció reivindicativa. El trànsit va començar a ser fluït pels volts d'un quart de deu, malgrat que encara hi havia un carril tallat. Els tècnics de la companyia d'autopistes van retirar els pneumàtics i condicionar la zona. Finalment, a dos quarts d'onze del matí, es va reobrir el tercer carril tallat de l'AP-7 cap a Sant Celoni en sentit sud. Segons el SCT, les tasques de reparació del ferm afectat es faran durant la nit.