26 de febrer de 2019
26.02.2019
Diari de Girona

Denuncien un motorista que es va accidentar anant molt begut a Lloret

Els Mossos posen 42 denúncies en un dispositiu de prevenció d'accidents a la Costa Brava

26.02.2019 | 12:01
Un moment del dispositiu

Els Mossos d'Esquadra han denunciat 42 conductors durant un dispositiu de prevenció d'accidents de trànsit de motocicletes entre Lloret i Tossa de Mar.

A un dels conductors, els agents de Trànsit el van denunciar penalment després de tenir un accident per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques.

El dispositiu es va fer durant el cap de setmana i hi van participar agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona, sector de Sant Feliu de Guíxols.

L'objectiu, del dispositiu especial, conegut com a Premot és prevenir els accidents de trànsit de motocicletes.

El dispositiu es va fer a les carreteres GI-681 i GI-682, entre els termes municipals de Lloret i Tossa de Mar. Es tracta d'unes carreteres que els motoristes utilitzen sovint i sobretot, perquè estan plenes de corbes.

En total es van denunciar administrativament 41 conductors. A més de les denúncies administratives, els mossos van denunciar penalment un motorista que es va accidentar anant molt begut.

La roda totalment gastada - Mossos d'Esquadra

Es tracta d'un home de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Badalona, que va sortir de la via a la GI-682, prop de Lloret de Mar.

Quan li van fer la prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,83 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, taxa que triplicava el límit màxim permès.

Aquests controls s'emmarquen dins el dispositiu Premot que porten a terme els Mossos d'Esquadra, com a estratègia operativa de vigilància als motoristes que poden ser infractors, però també com a víctimes d'infraccions de tercers, amb la voluntat de reduir la sinistralitat dels vehicles a motor de dues rodes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook