El secretari de Salut Pública de la Generalitat, Joan Guix, ha estat nomenat president del president del Consell Rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS), un càrrec no retribuït. Guix substituirà Albert Fernández Terricabras, que ha presidit aquest ens durant set anys.

Segons un comunicat emès ahir pel departament de Salut, Joan Guix és llicenciat i doctor en medicina, especialista en medicina preventiva i salut pública i en cirurgia general i digestiva. A més, és diplomat en Sanitat, en bioestadística i en Qualitat Assistencial per la UAB i en estadística aplicada i epidemiologia per la Université Pierre et Marie Curie de Paris.

Professionalment, Guix ha treballat a l'Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella, ha estat director mèdic de l'hospital Universitari Sant Joan de Reus, gerent de l'Institut Municipal de Salut Pública i l'Agència de Salut Pública de Barcelona.

En aquests moments és secretari de Salut Pública del Departament de Salut i, de moment, no té previst deixar aquest càrrec.