Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat 28 de febrer, tres persones com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues, després de trobar-se 338 plantes de marihuana

Els detinguts son dos homes de 46 anys i una dona de 37, veïns de Lloret de Mar i Tordera, nacionalitats espanyola i de la república txeca.

Segons va avançar El Gerió Digital i va informar el cos policial, la investigació es va iniciar després que es tinguessin sospites que en dos cases del carrer Saturn de Lloret hi podria haver plantacions de marihuana. Els agents van observar que la zona feia molta olor a marihuana i, a més hi havia aparells d'aire condicionat funcionant les 24 hores del dia.

Els investigadors van fer gestions amb Endesa i van comprovar que els dos habitatges tenien la llum connectada fraudulentament amb unes condicions precàries, cosa que podria suposar un risc de d'incendi i electrocució.

Amb l'autorització judicial corresponent, el dia 28 de febrer els mossos van fer dues entrades a les dues cases. A la primera casa els agents van detenir un home de nacionalitat txeca i de 46 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, després que a dins del domicili hi trobessin 152 plantes de marihuana, 15 focus,15 transformadors, 6 extractors d'aire i dos aparells d'aire condicionat.

Pel que fa a la segona casa, els agents van detenir un home de 46 anys i una dona de 37, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Lloret, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, després que a dins de la casa hi trobessin 186 plantes de marihuana, 17 focus, 10 transformadors, 9 ventiladors i 2 aparells d'aire condicionat.

Els detinguts, que no tenien antecedents, van quedar citats per tal que declarin davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes quan siguin requerits.