Les invitacions gratuïtes per poder assistir a la Festa dels Súpers On Tour que es farà a Blanes, es podran adquirir a partir de les 10 de matí del dilluns, 18 de març. Segons va informar ahir l'ajuntament blanenc, l'esdeveniment es farà el pròxim 30 de març a la Ciutat Esportiva i serà la darrera parada de la gira d'aquesta 22a edició de la popular festa.

Per reservar les invitacions només caldrà entrar a la pàgina de la Festa dels Súpers del web del Super3, i seguir les instruccions que hi apareixen. En aquest sentit, els organitzadors van informar que les invitacions són gratuïtes, tant per als adults com per als nens i que els menors de dos anys no necessitaran invitació, ja que podran seure a la falda d'una persona adulta. Les localitats són numerades i l'aforament és limitat, per la qual cosa és imprescindible reservar les invitacions per accedir a la Festa.

L'espectacle de la Festa dels Súpers On Tour es fa en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, i en dues sessions -de les quals sen podrà triar una- al matí i a la tarda. A Blanes, les portes de la Ciutat Esportiva s'obriran a dos quarts de deu del matí i l'espectacle començarà a les onze. A la tarda, l'espectacle començarà a les cinc i les portes del recinte s'obriran a dos quarts de quatre de la tarda.

L'espectacle de la Festa dels Súpers On Tour combina música i aventures i el protagonitzen, a més dels membres de la Família del Super3, els programes MIC, Dinàmiks iMIC Dinàmiks Rat Rank i els dibuixos animats del canal.