12 de març de 2019
12.03.2019
Diari de Girona

Les invitacions per a la Festa dels Súpers a Blanes es podran reservar el 18 de març

L'esdeveniment, que recorre diferents ciutats, tancarà la 22a edició a la localitat selvatana el 30 de març

11.03.2019 | 23:57
Les invitacions per a la Festa dels Súpers a Blanes es podran reservar el 18 de març

Les invitacions gratuïtes per poder assistir a la Festa dels Súpers On Tour que es farà a Blanes es podran adquirir a partir de les 10 del matí del proper dilluns, 18 de març. Segons va informar ahir l'Ajuntament blanenc, l'esdeveniment es farà el pròxim 30 de març a la Ciutat Esportiva i serà la darrera parada de la gira d'aquesta 22a edició de la popular festa.

Per reservar les invitacions només caldrà entrar a la pàgina de la Festa dels Súpers del web del Super3 i seguir les instruccions que hi apareixen. En aquest sentit, els organitzadors van informar que les invitacions són gratuïtes, tant per als adults com per als nens i que els menors de dos anys no necessitaran invitació, ja que podran seure a la falda d'una persona adulta. Les localitats són numerades i l'aforament és limitat, per la qual cosa és imprescindible reservar les invitacions per accedir a la Festa.

L'espectacle de la Festa dels Súpers On Tour es fa en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, i en dues sessions -de les quals se'n podrà triar una-, al matí i a la tarda. A Blanes, les portes de la Ciutat Esportiva s'obriran a dos quarts de deu del matí i l'espectacle començarà a les onze. A la tarda, l'espectacle començarà a les cinc i les portes del recinte s'obriran a dos quarts de quatre de la tarda.

L'espectacle de la Festa dels Súpers On Tour combina música i aventures i el protagonitzen, a més dels membres de la Família del Super3, els programes MIC, Dinàmiks i Rat Rank i els dibuixos animats del canal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook