Accident de trànsit amb un ferit de gravetat a Blanes.

Un motorista es va encastar aquest dilluns contra un fanal després que se li creués un gos al barri de la Plantera de Blanes.

El noi està ingressat a la Vall d'Hebron després dels fets però no perilla la seva vida.

La Policia Local de Blanes està ultimant l'atestat per traslladar-lo al jutjat. La causa de l'accident s'apunta que es tractaria de la irrupció de l'animal, que va provocar la caiguda del jove.

El sinistre viari va produir-se el dilluns a la tarda a l'altura de l'avinguda Catalunya, del barri de la Plantera. El jove que treballa en una pizzeria anava en moto i tot d'una se li va creuar un gos a la via.

Això va provocar que el jove acabés xocant contra un fanal, sortís volant de la moto i quedés inconscient.

Segons fonts consultades, sortosament el jove va recuperar-la ràpidament. A lloc hi va treballar la Policia Local de Blanes que ràpidament el van assistir, ja que estava molt desorientat.

El SEM va traslladar el ferit a l'hospital Josep Trueta de Girona. On va romandre fins ahir, però a causa de les lesions va ser traslladat a l'hospital Vall d'Hebron. El noi presentaria almenys la fractura de dues costelles i el maluc. Però tot i això, la seva vida no presenta perill.

Quant a la causa de l'accident, la irrupció del gos a la via, la Policia Local investiga els fets. I és que la propietat podria enfrontar-se a alguns delictes en cas que es pogués demostrar -si és el cas- que l'animal l'havien deixat anar sol.

El gos també va patir les conseqüències de l'accident, presenta dues potes trencades.

De moment, no s'ha imputat a ningú per l'accident però tot això es dirimirà en l'atestat que s'està confeccionant.