19 de març de 2019
19.03.2019
Diari de Girona

S'esgoten en menys d'una hora les invitacions per a la Festa dels Súpers de Blanes

La 22a edició d'aquest esdeveniment es tancarà el 30 de març en dues sessions que es faran a la Ciutat Esportiva

18.03.2019 | 23:57
Una festa del Super en una imatge d'arxiu

Les invitacions gratuïtes per poder assistir a la Festa dels Súpers de Blanes, el 30 de març, es van exhaurir ahir en menys d'una hora. Segons va informar el consistori, l'aplicació a la web del Super3 per reservar les invitacions es va obrir a les deu del matí, i en menys d'una hora es van exhaurir totes les places tant per a l'espectacle del matí com per al de la tarda. Les localitats són numerades i l'aforament és limitat, per la qual cosa és imprescindible haver reservat les invitacions per accedir a la Festa.

La de Blanes serà l'última parada d'aquesta 22a edició de la Festa, que ja ha passat per Barcelona, Tarragona i Lleida. A la localitat selvatana es farà a la Ciutat Esportiva i consistirà en un gran espectacle que tindrà dues sessions, de matí i de tarda.

Al matí, les portes s'obriran a dos quarts de deu del i l'espectacle començarà a les onze del matí. A la tarda, l'espectacle començarà a les cinc i les portes del recinte s'obriran a dos quarts de quatre de la tarda. La primera parada de la Festa dels Súpers On Tour va ser Barcelona, el 27 d'octubre passat, el 17 de novembre va ser el torn de Tarragona i el 10 de febrer, el de Lleida.

L'espectacle de la Festa dels Súpers On Tour, que dura dues hores, combina música i aventures i el protagonitzen els programes MIC, Dinàmiks, Rat Rank i els dibuixos animats del canal. A més, també hi haurà diferents membres de la Família del Súpers com en Pau, en Fluski, la Pati Pla, en Dan, el Sr. Pla, en Rick, la Nenúfar i la Matoll.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook