23 de març de 2019
23.03.2019
Diari de Girona

Lloret de Mar inicia les obres de remodelació de la plaça Pere Torrent

El projecte incorpora un parc infantil, quatre zones verdes, una font i nou mobiliari i il·luminació

23.03.2019 | 01:33
Aquest és l'aspecte que tindrà la plaça després de l'actuació.

L'Ajuntament de Lloret de Mar va iniciar el dilluns passat les obres de remodelació i millora de la plaça Pere Torrent, ubicada a l'avinguda Just Marlès. Segons va informar l'Ajuntament, una de les primeres actuacions serà l'enderroc de les graderies existents i està previst que tots els treballs acabin el mes de juny.

Aquest projecte compta amb un pressupost de 698.000 euros i contempla: donar més visibilitat a la Casa de Cultura, un edifici arquitectònicament singular, incorporar un parc infantil, nou mobiliari, una font, nova il·luminació i quatre grans jardineres. A més, el sòl de formigó incorporarà color i formes arrodonides per suavitzar visualment l'estètica de la plaça i s'arranjarà la impermeabilització del ferm en les zones on es duen a terme les actuacions, per tal d'evitar filtracions a l'aparcament soterrani. El projecte forma part del Pla Operatiu de Reconversió Turística de Lloret de Mar i finalitzarà durant el mes de juny.

Amb motiu de les obres s'ha restringit temporalment l'accés a l'aparcament de Pere Torrent i només hi podran accedir els abonats, concessionaris i personal autoritzat; també hi haurà talls intermitents de circulació en l'accés cap al carrer Torrentó des de l'avinguda Just Marlés.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook