28 de març de 2019
28.03.2019
Diari de Girona

Petits Grans Hotels celebra els seus 10 anys amb un acte festiu a Llafranc

Creada l'any 2008, aquesta agrupació compta amb 57 establiments hotelers de menys de 15 habitacions

27.03.2019 | 23:25
Petits Grans Hotels celebra els seus 10 anys amb un acte festiu a Llafranc

L'Agrupació Petits Grans Hotels de Catalunya compleix 10 anys. I per celebrar-ho, dimarts a la nit es va realitzar un acte festiu al Far Hotel Restaurant de Llafranc que va comptar amb la presència d'un centenar de persones.

Segons va informar l'Agrupació, l'acte va arrencar a les vuit del vespre amb la intervenció del president de Costa Brava Verd Hotels, Jordi Mias, i de l'expresident d'aquesta entitat, Josep Maria de Vehí. Tots dos van felicitar els presents i els van encoratjar a seguir endavant. Tot seguit, el fins dimarts representant de Petits Grans Hotels de Catalunya, Ramon Pau, va fer un repàs a la trajectòria de la marca i va anunciar que deixava el càrrec i que el seu lloc l'ocuparà Eva Lladó de l'hotel El Molí (Pont de Molins). També dimarts al migdia es va aprovar l'entrada de cinc hotels més, que s'afegiran als 52 actuals.

Una vegada acabada la intervenció de Ramon Pau, es va projectar un vídeo mapping de tres minuts de durada acompanyat d'una veu en off en el qual es feia un breu resum de la història de Petits Grans Hotels de Catalunya, i es van mostrar imatges dels 52 establiments de la marca.

Per tancar l'acte, el director general de Turisme, Octavi Bono, va posar en valor la importància de la petita empresa dins del context turístic actual i Martí Sabrià, gerent del grup Costa Brava Verd Hotels, va fer un breu discurs en el qual va elogiar la tasca de tots els que han format part de la marca. La festa va continuar amb un sopar i una actuació musical.

La marca Petits Grans Hotels de Catalunya (PGHC) va néixer l'any 2008, i actualment agrupa 57 establiments hotelers de menys de 15 habitacions. «L'ADN dels 'petits grans hotels' es basa en l'excel·lència d'uns serveis propis d'un gran hotel però des d'un tracte familiar i proper. A més, aposta per una oferta gastronòmica de qualitat», assegura l'agrupació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook