Un incendi en una furgoneta dijous a la matinada va afectar dos vehicles més que estaven aparcats al mateix carrer de la urbanització Llac del Cigne de Caldes de Malavella.

Els Bombers de la Generalitat van treballar en l'extinció de les flames durant més d'una hora i tot es va iniciar en una furgoneta que va començar a cremar.

L'avís dels fets es va produir pocs minuts després de les cinc de la matinada, alertant que cremava un vehicle a l'altura de la parcel·la 636 del carrer de l'Empordà d'aquesta àrea residencial de Caldes de Malavella. Els Bombers hi van desplaçar dues dotacions. Fins a la urbanització també hi va anar la Policia Local.

La furgoneta incendiada va quedar totalment cremada i a causa de les flames, dos cotxes que estaven aparcats a la zona també van patir les conseqüències del foc. Un d'ells va acabar cremat de la zona frontal a causa de la forta temperatura i l'altre, d'un lateral.

Respecte a les causes de l'incendi, fonts policials van assegurar ahir que la furgoneta va començar a cremar a causa d'un curtcircuit i que, per tant, no hi ha cap tipus d'intencionalitat. Els altres dos cotxes afectats van ser danys col·laterals.