06 de abril de 2019
06.04.2019
Diari de Girona

Presó per a un jove acusat de violar una noia que dormia en un caixer a Lloret

Va perdre l'últim bus per tornar a casa i dos homes l'haurien assaltat. Els fets van tenir lloc la nit del 23 de febrer a l'avinguda Just Marlés

06.04.2019 | 00:58
Presó per a un jove acusat de violar una noia que dormia en un caixer a Lloret

El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes ha enviat a presó un jove acusat de violar una noia que dormia en un caixer de Lloret de Mar.

Els fets van tenir lloc la nit del 23 de febrer quan la víctima va perdre l'últim autobús per tornar a casa i va entrar a l'entitat bancària situada a l'avinguda Just Marlés per passar-hi la nit. Mentre dormia, dos homes van entrar, la van despertar i la van amenaçar per fer-la anar fins a un carreró. Allà, un d'ells la va violar. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a Girona va obrir una investigació i van detenir l'agressor dimecres. La víctima el va identificar a la roda de reconeixement.

La víctima va presentar denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Premià de Mar (Maresme). Segons fonts del cas, la noia estava passat el dia a Lloret de Mar però, quan va voler tornar a casa, va perdre l'últim autobús.

A més, s'havia quedat sense diners i, per això, va decidir passar la nit a un caixer automàtic situat a l'avinguda Just Marlés. Mentre dormia, dos homes van entrar a l'entitat bancària, la van despertar i la van amenaçar per aconseguir que els acompanyés fins a un carreró que hi ha a uns metres de distància. Allà, un dels dos la va violar.

La DIC dels Mossos d'Esquadra a Girona va obrir una investigació per identificar els sospitosos. A banda de la declaració de la víctima, també van recopilar imatges de les càmeres de videovigilància que podien haver enregistrat els dos homes.

Els agents van identificar el suposat autor de l'agressió sexual. Es tracta d'un jove de 23 anys, d'origen magrebí i amb antecedents per delictes contra el patrimoni. Els Mossos el van detenir dimecres acusat d'un delicte d'agressió sexual ja que la víctima el va identificar a la roda de reconeixement.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook