Un accident de trànsit entre dos camions, un amb matèries perilloses, ha obligat a tallar dos carrils de l'autopista durant prop de set hores durant la passada matinada a l'altura de Maçanet de la Selva.

Tot i el xoc per encalç entre els dos vehicles no s'ha produït vessament de la matèria perillosa, el camió transportava formol.

El que sí que ha succeït és que l'altre camió ha bolcat part de la càrrega, sacs de pols de porcellana que s'han escampat per la via.

Aquest sinistre viari ha tingut lloc pels volts de tres quarts de dotze de la nit a l'altura del quilòmetre 89 en sentit nord. No s'han de lamentar ferits.

A causa de l'accident amb un camió que transportava matèries perilloses s'ha activat per part de Protecció Civil el pla Transcat en forma de Prealerta.

Els Bombers han fet la revisió del camió de matèries perilloses i també han donat suport durant el transvasament del formol.

Aquest matí, pels volts de dos quarts de nou, ja s'havien retirat els vehicles de la carretera i l'escampall de porcellana de la calçada.

A lloc hi han treballat Mossos d'Esquadra, SEM i Bombers, que hi han desplaçat sis dotacions.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, la situació s'ha donat per normalitzada cap a les nou del matí en aquesta via on s'han generat retencions de prop d'un quilòmetre.