Vidreres comptarà, a partir de la setmana que ve, amb una nova pista d'atletisme, la primera de la localitat. Segons va informar ahir l'alcalde, Jordi Camps, fa tres setmanes que es va començar a habilitar aquest nou equipament esportiu, que està previst que estigui enllestit i obert la pròxima setmana.

La pista està feta amb terra, i es troba ubicada al costat de la zona esportiva de Vidreres, on ja hi ha pistes de tennis o un skate park, entre altres. «És més petita que una pista normal i la idea és que, si funciona, es pugui ampliar i cobrir-la amb tartan», va explicar Camps, qui va puntualitzar que aquest equipament serà només per fer-hi atletisme. L'obra ha tingut un cost aproximat d'uns 5.000 euros i, segons el batlle, permetrà «donar ús a un espai que no estava utilitzat». A més, també està previst que s'il·lumini perquè es pugui utilitzar a l'hivern, quan hi ha menys hores de sol.

D'altra banda, també s'ha habilitat el pati de l'antiga escola Sant Iscle per fer-hi aparcaments gratuïts. «Amb les obres al centre del poble s'havien perdut places i aquest espai ara no tenia cap utilitat», va relatar Camps, qui va especificar que el pati compta amb una cinquantena de places d'aparcament.