La campanya electoral de les generals del pròxim 28 d'abril ha obligat l'Ajuntament de Blanes a canviar el recorregut de la Processó del Ressuscitat, que se celebra aquest diumenge de Pasqua i que inclou el tradicional Cant de l'Àngel, que també es farà en un altre emplaçament.

Segons va informar ahir el consistori, en els darrers anys, aquesta peça musical s'interpretava a la plaça dels Dies Feiners, un espai públic que se cedeix a la Junta Electoral per celebrar-hi actes polítics, juntament amb la plaça d'Espanya i la Sala de Plens.

Per això, enguany el Cant de l'Àngel es farà a la cantonada del carrer Raval amb el carrer Muralla. Blanes és l'únic municipi català on se segueix interpretant aquesta peça musical que incorpora dos processos. A causa del canvi d'emplaçament del Cant de l'Àngel, també s'ha hagut de canviar el recorregut de les marxes.

La processó amb la imatge de la Mare de Déu baixarà a un quart de dotze del migdia per un recorregut diferent que començarà a la plaça de l'Església i continuarà pels carrers Nou, Ample, passeig de Dintre i carrer Muralla fins arribar a la cantonada amb el carrer Raval.

Per la seva banda, la imatge del Crist Ressuscitat sortirà en processó des de la parròquia Santa Maria a tres quarts de dotze, passant per la plaça Mossèn Quer i directament al carrer Raval. Tal com marca la tradició, les dues imatges es trobaran a l'indret on s'ha de fer el Cant de l'Àngel pels volts de les 12 del migdia, quan començarà la interpretació a càrrec d'una veu blanca, un nen o una nena la identitat del qual es reserva en secret fins al mateix moment en què es fa.