Que la Generalitat construeixi rotondes a les urbanitzacions de Vidreres i Lloret de Mar a les quals s'accedeix a través de la C-63, coneguda popularment com a «carretera de la mort».

Aquesta va ser una de les peticions que van fer ahir els alcaldes de Lloret de Mar i Vidreres i candidats de Junts, Jaume Dulsat i Jordi Camps, per tal de reduir la sinistralitat d'aquesta via, en la qual, en els últims deu anys, s'han registrat 210 accidents. «Aquesta carretera frega la vergonya, exigim a la Generalitat l'inici de l'execució de les rotondes de Puigventós i Terrafortuna a Vidreres i dels Pinars i Lloret Blau a Lloret», va reivindicar Dulsat, qui va afegir que l'objectiu d'aquesta actuació ha de ser «eliminar els girs a l'esquerra».

A més, segons l'alcaldable de Lloret, un estudi del RACC assegura que amb una inversió de menys d'1 milió d'euros «es milloraria molt la seguretat» a la C-63.

Per la seva part, Camps va recordar que la Generalitat ha proposat al consistori vidrerenc la creació de tres giratoris, entre els quals el d'Aiguaviva Park. «Hem demanat a Territori que faci aquestes millores urgentment», va destacar el candidat de Junts per Vidreres.

També van reclamar que s'instal·lin radars de tram i carrils d'acceleració i desacceleració als accessos de les urbanitzacions. «El ministeri hauria d'allargar l'A-2 fins a Lloret i que aquesta via fos secundària», va afegir Dulsat.

D'altra banda, els dos candidats van avançar la intenció de crear un carril bici que uneixi les dues poblacions per tal de garantir la seguretat dels ciclistes evitant accidents.