Un camió ha cremat aquesta nit a l'Eix transversal a l'altura d'Arbúcies i això causa encara problemes a la via. Només hi ha un carril obert al trànsit en sentit Girona.

Segons informa Trànsit es fan desviaments senyalitzats a la zona.

Aquest matí s'està retirant el vehicle pesant que ha quedat destrossat per les flames, tot el remolc dedicacat a la part de la càrrega.

A lloc hi ha els Mossos i hi han treballat els Bombers amb diverses dotacions i el SEM.

L'incendi es va declarar quan falaven uns deu minuts per les dotze de la nit a l'altura del quilòmetre 211,5 de l'Eix Transversal, en direcció Girona. En concret, en un tram de via que hi ha entre el túnel de Joanet i el de les Comes.

Tot i l'espectacularitat de les flames, no es van haver de lamentar ferits.

El vehicle ha quedat ben malmès i els Bombers, que hi van intervenir amb set dotacions, van haver de muntar dues línies d'aigua i a més, s'hi va incorporar una retroexcavadora per remoure i acabar de remullar les restes del vehicle pesant.

El camió frigorífic transportava pernils crus i tota la part de la càrrega i el remolc van quedar cremats. Aquest vehicle va quedar a tan sols 100 metres de l'entrada d'un dels túnels.

Això va obligar que els Bombers també haguessin de fer tasques en aquesta cavitat i per això, tampoc s'hi permetia el pas de vehicles.

La via es va tallar al trànsit des del moment dels fets i s'ha reobert el matí, pels volts de les set. Amb tot, llavors s'ha deixat un carril obert ja que s'està retirant el vehicle accidentat.