Els agents de la Guàrdia Municipal de Fogars de la Selva van impedir un robatori en una nau industrial situada dins el municipi. Segons van explicar a les xarxes socials, els fets es van produir durant la Setmana Santa quan una patrulla va sorprendre i identificar dues persones que intentaven entrar a robar dins el recinte. Els agents van trobar el cotxe dels suposats delinqüents aparcat a uns metres de la nau i, a l'interior, hi van localitzar eines que, entre altres coses, es fan servir habitualment per forçar portes i finestres.

Aquesta però, no va ser l'única actuació que van portar a terme durant la setmana de vacances. El cos municipal també va impedir una ocupació en un immoble del municipi gràcies a la col·laboració ciutadana. Un agent va identificar una persona quan aquesta ja havia canviat el pany de la porta principal. Finalment, l'ocupa va acabar abandonant l'habitatge voluntàriament i entregant les claus noves al guàrdia de Fogars. Aquesta persona tenia múltiples antecedents policials. A més, a través de la placa de matrícula van poder identificar dos presumptes delinqüents més: a l'autor d'una estafa en un centre comercial i una persona presumptament implicada en un petit furt al municipi.

En aquest sentit, la guàrdia municipal va destacar que el patrullatge preventiu de suport de la vigilància juntament a la videovigilància i la col·laboració els equips d'investigació, suposa un «bon còctel dissuasiu, però també productiu» en matèria de seguretat ciutadana.