Un xoc frontal entre un camió i un turisme a l'N-II va deixar, ahir a la tarda, dues víctimes mortals. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), l'accident es va produir cap a dos quarts de quatre de la tarda al punt quilomètric 689 de l'N-II a l'altura de Maçanet de la Selva.

A causa del xoc frontal, els dos ocupants del turisme, de 84 i 82 anys i veïns d'Esplugues del Llobregat, van morir, mentre que el conductor del camió va resultar il·lès.

Tot i que les causes del sinistre encara s'estan investigant, tot apunta que el cotxe hauria envaït el carril contrari. Fins al lloc s'hi van desplaçar quatre patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers, i tres ambulàncies i l'helicòpter del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques).

A causa de l'accident, es va haver de tallar la via en els dos sentits de la marxa, cosa que va provocar greus complicacions de trànsit. Tot i que es van habilitar diversos desviaments, les cues durant alguns moments de la tarda van arribar fins als dos quilòmetres, sobretot a l'altura de Tordera.

{C}

Amb aquestes víctimes, ja són 50 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya. L'última, diumenge, a Colomers.