01 de maig de 2019
01.05.2019
Diari de Girona

Arbúcies firma un acord amb un dentista per ajudar veïns amb pocs recursos

El servei cobrirà les necessitats odontològiques que no cobreix la Seguretat Social a canvi d'una tarifa reduïda

30.04.2019 | 23:51
L'acord l'ha signat l'Ajuntament amb la consulta Dentalarb.

L'Ajuntament d'Arbúcies ha signat un acord amb una consulta odontològica local destinat a cobrir diferents serveis a persones del poble amb pocs recursos. Segons va informar ahir el consistori, aquest nou servei municipal, fruit del conveni amb Dentalarb, s'ha creat perquè els veïns i veïnes d'Arbúcies que necessitin serveis d'odontologia i no tinguin els recursos econòmics suficients o limitacions a l'hora de desplaçar-se, puguin fer-ho a un preu assequible i al mateix municipi.

En aquest sentit, l'Ajuntament va ressaltar que s'ha pres aquesta decisió tenint en compte que l'assistència bucodental garantida per la Seguretat Social no ofereix els tractaments necessaris per a una salut dental amb garanties, motiu pel qual les persones que no disposen de recursos econòmics no poden acudir a l'assistència privada amb un risc evident de patologies bucodentals greus.

Per això, el regidor d'Atenció a les Persones, Jaume Salmeron, va explicar que Dentalarb es compromet a oferir, amb tarifes reduïdes i pactades prèviament amb l'Ajuntament, el servei d'odontologia als veïns d'Arbúcies sense recursos suficients per fer front a un tractament privat i que així ho sol·licitin.

Per altra banda, des de la Regidoria d'Atenció a les Persones es farà el seguiment del servei i la valoració socioeconòmica de la situació personal o familiar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook