Els Mossos d'Esquadra de Blanes van detenir un home de 35 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la població, per ser el presumpte autor d'un intent d'agressió sexual a una menor d'edat, de 16 anys. Els fets es remunten a la matinada del 21 d'abril i el jutge el va enviar a presó després de prendre-li declaració.

Es dona el cas que el detingut és un delinqüent que acumula una vintena d'antecedents policials i havia provocat alguns problemes a la població. Sovint anava equipat amb un ganivet per la ciutat, remenava els contenidors i cridava al mig del carrer, causant així molèsties i algun ensurt als veïns.

Els fets es van produir en un edifici a mig construir que hi ha al costat d'una discoteca del barri dels Pins. En aquest espai, segons van declarar la víctima i el xicot d'aquesta a la policia, un home es va acostar a la parella quan passaven per l'edifici abandonat del carrer Menorca i el presumpte agressor va agafar la noia i amenaçant-la amb una arma blanca, la va fer entrar a l'edifici. El noi que l'acompanyava va intentar ajudar-la però l'agressor el va agredir.

A partir d'aquí, la jove va ser portada fins a uns matalassos i la va intentar agredir. Va ser en aquell moment que va arribar el seu xicot i diversos joves que ja havien alertat la policia. Aquests van ser agredits pel presumpte agressor. Però al final van aconseguir que la noia pogués fugir.

Després s'hi van personar els Mossos d'Esquadra, van entrar al bloc i van localitzar l'home a la zona dels matalassos. El van arrestar i els afectats van poder constatar que es tractava de la persona que havia intentat agredir sexualment la jove de 16 anys. La Policia Local de Blanes també va donar suport a l'actuació policial.

Després dels fets, els agents van detenir el presumpte agressor, que duia unes tisores, l'arma amb la qual hauria amenaçat la jove. Aquest home va passar l'endemà a disposició del jutge i el magistrat de guàrdia de Blanes va decidir-ne el seu ingrés a presó.