Un home que estava treballant en les obres d'un edifici de Lloret de Mar va morir ahir al migdia, després de caure des de la teulada de la finca. Segons van informar els Mossos d'Esquadra, els fets es van produir cap a les tres del migdia, quan l'operari, que estava treballant en les obres d'una casa, es va precipitar accidentalment des de nou metres d'altura.

Tot i la ràpida actuació dels serveis d'emergències que es van desplaçar fins al lloc dels fets, el carrer Riu Onyar, no es va poder fer res per salvar-li la vida. La víctima era un home de 51 anys, de nacionalitat russa i veí de Lloret de Mar. Fins al lloc de l'accident laboral s'hi van traslladar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. S'investigarà si el treballador complia amb totes les mesures de seguretat i prevenció de riscos laborals.

També ahir es va produir un accident laboral en una empresa tèxtil de Sant Jaume de Llierca. La mà d'un treballador va quedar enganxada en una màquina i l'home va quedar ferit greu.