18 de maig de 2019
18.05.2019
Diari de Girona

Reprenen el dispositiu de recerca del pescador desaparegut a Tossa

En la recerca hi treballen mitjans aeris, subaquàtics i de muntanya

18.05.2019 | 11:07

Els Bombers han reprès aquest dissabte al matí el dispositiu de recerca del pescador desaparegut a Tossa de Mar. Segons ha informat el cos d'emergències, s'ha activitat el Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE) de muntanya, el de submarinisme, mitjans aeris i la Unitat del Grup Operatiu de Suport. En el dispositiu hi participen també efectius de Salvament Marítim del govern estatal, Mossos, Bombers de Barcelona i la policia local.

El dispositiu es va suspendre aquest divendres al vespre i s'ha reprès a primera hora del dissabte. El desaparegut és un pescador de 49 anys que va sortir a pescar el passat dimecres a les roques de sota el far, a la zona de la Vila Vella.

L'helicòpter de Bombers fa la recerca per la línia de costa en direcció a Sant Feliu de Guíxols i després a l'inrevés fins a Blanes. Els submarinistes, Mossos i els Bombers de Barcelona es fan càrrec de la recerca per la zona de les roques Torre del Castell, Platja Gran i el Codolar, així com tota la línia de la costa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook