Detingut a Lloret després de patir un accident i intentar ocultar la droga que transportava. L'arrestat per la Policia Local de Lloret de Mar és un jove de 25 anys que portava 24 quilos de cabdells de marihuana al cotxe.

Els fets es van produir ahir i tot va començar quan una patrulla de la Policia Local de Lloret va veure un vehicle sospitós circulant pel municipi i el va començar a seguir. Al cap de poca estona, un veí va trucar a la central del cos policial per explicar que s'havia produït un accident de trànsit al carrer Llevant de la urbanització de Rocagrossa de Lloret.

Es tractava d'una sortida de via, i la patrulla que s'havia creuat amb el cotxe sospitós -un Renault Laguna negre- va anar cap allà i va trobar-se que un jove estava intentant posar unes bosses a dins d'un contenidor.

Tràfic de drogues

No va tenir temps de desprendre's de la càrrega, sinó que els policies locals van poder comprovar que allò que intentava llançar al contenidor eren cabdells de marihuana. En total, els agents van comissar 24 quilos d'aquesta droga.

Per tot això, els agents van detenir el conductor del vehicle, un jove polonès de 25 anys. El qual va quedar acusat de ser el presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. Per altra banda, la Policia Local va informar de la detenció de l'home a les xarxes socials amb imatges de la marihuana que portava al cotxe en el moment de la detenció.