Blanes celebra avui un ple extraordinari amb un únic punt a l'ordre del dia, la presa de possessió d'un nou regidor de Ciutadans (Cs). El regidor Roberto Rivas Rodríguez entra en substitució de la número dos de la llista, Margarita Santo, dos dies després de les eleccions municipals.

La sessió plenària té lloc a les 7 de la tarda i no és cap avançament respecte al ple de constitució del nou consistori del proper 15 de juny, sinó d'un nou edil que formarà part del grup municipal de Ciutadans durant uns dies abans de la constitució plenària.

Santo va renunciar al seu càrrec el passat mes de març. Ara bé, no ha estat fins fa pocs dies que l'Ajuntament de Blanes ha rebut la credencial de la Junta Electoral Central que expressa que Roberto Rivas Rodríguez, el número tres de la llista de Ciutadans, ha estat designat regidor del consistori.

En la missiva, el president de la Junta Electoral Central descriu que s'ha designat Roberto Rivas nou regidor perquè està inclòs en la llista de candidats que va presentar Ciutadans en les eleccions del 16 de maig del 2015.

D'aquesta manera, el nou regidor ho serà durant 19 dies, ja que quan tingui lloc el ple de constitució del nou Ajuntament de Blanes, el proper dissabte 15 de juny, deixarà de ser càrrec electe al consistori. Recentment, va passar un cas semblant a Anglès, amb el regidor Albert Roura del PDeCAT, a un mes del 26-M.